Merkstrategie maakt het verschil

Een huis is pas solide wanneer het fundament stevig is. Daarmee ben je bestand tegen onstuimige externe factoren of bij verbouwingen in het huis. Hetzelfde geldt voor je communicatiestrategie. Krijg je de juiste klanten in huis en zijn ze tevreden over hun klantbeleving? 

Elk traject begint met het fundament: het ontdekken van wie je bent en voor wie je er bent? De emotive branding methode van 23plusone is dé basis voor ieder traject. Zo leggen we met een goede merk- en marktanalyse een strategisch fundament. Met een korte scan of juist een uitgebreid onderzoek ontdekken we samen de best passende marketingcommunicatiestrategie. Geen uitgebreid plan, maar een praktische blauwdruk voor je nieuwe of aangescherpte aanpak. Prioriteiten, keuzes en te nemen stappen komen daarin duidelijk naar voren. Het verder bouwen aan je merk kan hiermee beginnen!

Toon meer

In welke fase zit jouw merk?

Ieder advies wordt op jouw organisatie toegespitst: welke bouwstenen nodig zijn hangt af van de fase waarin jouw organisatie zich bevindt.

  • Nieuwbouw: je wilt een merk nieuw in de markt zetten. Dan bouwen we vanaf het fundament: van positionering en doelgroepanalyse tot aan de strategie en communicatiemiddelen.
  • Aanbouw: je merk staat, maar je breidt je product- of dienstenpakket uit. Dan kan je advies gebruiken over een passende propositie en de relevante communicatiestrategie.
  • Herinrichting: je missie en kernwaarden staan vast, maar je wilt je huidige identiteit en communicatiemiddelen aanscherpen.

Welk bouwpakket past bij jou?

Nieuwbouw, aanbouw of herinrichting – in welke fase zit jouw merk? We ontdekken het samen voordat we gaan bouwen. Zo ga je namelijk precies aan de slag met wat jij wil: alleen datgene dat nodig is om jouw merk sterk(er) neer te zetten. Ben jij klaar om samen te bouwen aan een stevig huis voor jouw merk? Plan een quickscan of neem contact met mij op.

Vertel me meer!
CommunicatieHuis - marketingmodel

Eerst zelf proberen?

Je weet nog niet waar je staat en wat je nodig hebt? Hier helpen we graag bij. Je kan het ook eerst zelf ontdekken. Gebruik het CommunicatieHuis Canvas: een marketingcommunicatiemodel in de vorm van een huis. Alle bouwstenen, van fundament tot en met de zolderkamer, komen aan bod. Al snel wordt het duidelijk welke kamer nog ingericht moet worden. En daar kunnen wij natuurlijk bij helpen. Nieuwsgierig naar de blauwdruk voor jouw marketingcommunicatie?

Blog en cases