EEN STERK FUNDAMENT IS DE BASIS

Een huis is pas solide wanneer het fundament stevig is. Daarmee ben je bestand tegen onstuimige externe factoren of bij verbouwingen in het huis. Hetzelfde geldt voor je communicatiestrategie. Krijg je de juiste klanten in huis? Laten we samen ontdekken hoe jouw merkenhuis ervoor staat. Al snel hebben we inzichtelijk wat jij nodig hebt om een thuis voor jouw merk te bouwen; een pakkend merkverhaal, een inspirerende workshop of hulp bij je marketingcommunicatie strategie. 

ONTDEK JOUW UNIEKE VERHAAL

Elk traject begint met het fundament: het ontdekken van wie je bent en voor wie je er bent. 23plusone is een speelse methode om de gezamenlijke drijfveren van jouw organisatie te ontdekken. Juist de verrassende connectie tussen de verschillende emotionele drijfveren vormt de basis voor een sterke positionering. Want een sterk merk wordt gevormd door iedereen in de organisatie en écht gevoeld door de klanten erbuiten. Zo wordt jouw merk een thuis voor alle betrokkenen.

CommunicatieHuis Canvas sessie

STRATEGISCHE BLAUWDRUK

Het CommunicatieHuis is een marketingmodel dat helpt met het leggen van een strategisch fundament. Alle bouwstenen, van fundament tot en met de zolderkamer, komen aan bod. Met een korte scan ontdekken we samen de best passende marketingcommunicatiestrategie. Geen uitgebreid plan, maar een praktische blauwdruk voor je nieuwe of aangescherpte aanpak. Prioriteiten, keuzes en te nemen stappen komen daarin duidelijk naar voren. Het verder bouwen aan je merk kan hiermee beginnen!

Nanda Idink - de koffie staat klaar

WELK BOUWPAKKET PAST BIJ JOU?

Nieuwbouw, aanbouw of herinrichting – in welke fase zit jouw merk? We ontdekken het samen voordat we gaan bouwen. Zo ga je namelijk precies aan de slag met wat jij wil: alleen datgene dat nodig is om jouw merk sterk(er) neer te zetten. Ben jij klaar om samen te bouwen aan een stevig huis voor jouw merk? Plan een quickscan of neem contact met mij op.

Vertel me meer!
CommunicatieHuis model

EERST ZELF PROBEREN?

Je wil je marketing aanscherpen, maar je weet niet waar je moet beginnen? Hier helpen we graag bij. Je kan het ook eerst zelf ontdekken. Gebruik het CommunicatieHuis Canvas: een marketingcommunicatiemodel in de vorm van een huis. Alle bouwstenen, van fundament tot en met de zolderkamer, komen aan bod. Al snel wordt het duidelijk welke kamer nog ingericht moet worden. En daar kunnen wij natuurlijk bij helpen. Nieuwsgierig naar de blauwdruk voor jouw marketingcommunicatie?

IN WELKE FASE ZIT JE?

Ieder advies wordt op jouw organisatie toegespitst: welke bouwstenen nodig zijn hangt af van de fase waarin jouw organisatie zich bevindt.

  • Nieuwbouw: je wilt een merk nieuw in de markt zetten. Dan bouwen we vanaf het fundament: van positionering en doelgroepanalyse tot aan de strategie en communicatiemiddelen.
  • Aanbouw: je merk staat, maar je breidt je product- of dienstenpakket uit. Dan kan je advies gebruiken over een passende propositie en de relevante communicatiestrategie.
  • Herinrichting: je missie en kernwaarden staan vast, maar je wilt je huidige identiteit en communicatiemiddelen aanscherpen.

Blog en cases