JOUW DRIJFVEREN ALS FUNDAMENT VOOR JOUW MERK

Help jouw customer experience te verbeteren en neem een voorsprong op de concurrenten. Met 23plusone bied ik een speelse en effectieve methode om het DNA van je organisatie te bepalen aan de hand van emotionele drijfveren. Dit gaat verder dan het definiëren van je kernwaarden. Want juist de verrassende connectie tussen de verschillende emotionele drijfveren vormt de basis voor een sterke positionering.

WAT DRIJFT JOU?

23plusone is het resultaat van wetenschappelijk onderzoek door Kim Cramer PhD en Alexander Koene van BR-ND. Wat blijkt is dat positief gedrag leidt tot geluk en dit wordt gedreven door hoe mensen zich voelen: de drijfveren. Met 23plusone ontdek je samen met medewerkers en klanten wat de gezamenlijke drijfveren zijn. Hét vertrekpunt voor alle trajecten van De CommunicatieArchitect. Hiermee leg je de basis voor een sterk merk en ontwikkeling je een positionering die écht bij jouw organisatie past.

De voordelen
Een bewezen, wetenschappelijke methode die leuk en inspirerend is
Échte drijfveren, geen standaard kernwaarden
Een unieke manier om waarde aan je organisatie toe te voegen
Betrokkenheid intern en extern bij jouw merk

Ontdek jouw purpose met 23plusone

Waarom zouden klanten bij jou moeten komen en blijven? Laten we het samen ontdekken met een 23plusone. Dit traject bestaat uit verschillende sessies om met medewerkers en ook je klanten te formuleren wat de gezamenlijke drijfveren zijn. Dit vormt de basis voor een sterk merk, daar waar het binnenmerk gevormd wordt door iedereen in de organisatie en écht gevoeld wordt door de klanten erbuiten. Zo wordt jouw merk een thuis voor alle betrokkenen – met de brand trinity als basis. Ontdek of jij je thuis voelt bij Nanda en De CommunicatieArchitect: bekijk mijn brand trinity!

EMOTIE BRENGT MENSEN SAMEN

De CommunicatieArchitect is een 23plusone Licensed Friend. Samen met een internationaal netwerk van gelijkgestemde professionals zijn we continu op zoek naar de gezamenlijke drijfveren die organisaties verbinden met medewerkers en klanten. Wij geloven dat dit een betere customer experience biedt, mensen blijer maakt en daarmee het succes van de organisatie vergroot.

Nanda Idink met 23plusone

EEN CONNECTIE MAKEN?

Nanda werkt samen met een grote diversiteit aan organisaties om op zoek te gaan naar de gezamenlijke drijfveren die organisaties verbinden met medewerkers en klanten. De energie en de gesprekken die loskomen tijdens deze sessies zijn ongelooflijk. Communiceren vanuit je drijfveren levert échte marketing op. Wil je dit zelf ervaren? Neem contact op voor een introductie over 23plusone, de basis van alle trajecten, groot of klein.

Dit wil ik ervaren

Blog en cases