WELKOM, WAAR KAN IK MEE HELPEN?

Zoek je slim advies, wil je zelf aan de slag of pak je het groots aan en zoek je iemand die je verder helpt om jouw ambities waar te maken? De CommunicatieArchitect biedt een op maat aanpak die past bij jouw organisatie. Je hoeft namelijk niet een heel nieuw huis te bouwen om een thuis voor je merk te vinden!

De CommunicatieArchitect - adviesgesprek

STRATEGIE & ADVIES

Een huis is pas solide wanneer het fundament stevig is. Daarmee ben je bestand tegen onstuimige externe factoren of bij verbouwingen in het huis. Hetzelfde geldt voor het fundament van je communicatiestrategie. Is die bij jou op orde?

CommunicatieHuis model

LATEN WE SAMEN BOUWEN

Het CommunicatieHuis is een marketingmodel in de vorm van een huis. Alle bouwstenen, van fundament tot en met de zolderkamer, komen aan bod. Zo ontwikkelen we samen de blauwdruk voor je marketingcommunicatie. Door alle bouwstenen in te vullen maak je van je merk een thuis, waar jouw klanten zich welkom zullen voelen.

De CommunicatieArchitect - 23plusone branding

23PLUSONE EMOTIVE BRANDING

23plusone is een speelse methode om de gezamenlijke drijfveren van jouw organisatie te ontdekken. Juist de verrassende connectie tussen de verschillende emotionele drijfveren vormt de basis voor een sterke positionering. En dit helpt jou om de klantbeleving te verbeteren, zodat je een voorsprong neemt op je concurrenten.

CommunicatieHuis canvas

EEN TAXATIE VAN JE MERK

Je huidige marketingstrategie staat misschien al best stevig, maar er kunnen vast nog bepaalde elementen worden aangescherpt. Misschien heb je een hele kamer overgeslagen die in het CommunicatieHuis Canvas staat afgebeeld. Tijd voor een quickscan!

De CommunicatieArchitect - inspirerende workshops

INSPIRERENDE WORKSHOPS

Wil je een bepaald thema aanpakken en zoek je nog inspiratie? Bijvoorbeeld om je kernwaarden te definiëren of om je purpose aan te aanscherpen? Bekijk het aanbod van workshops, inspiratiesessies en games, altijd op maat gemaakt voor jouw organisatie!

Blog en cases