EEN BLAUWDRUK VOOR JOUW MERK

De basis van onze aanpak is het CommunicatieHuis Canvas. Hierin komen alle aspecten voor het bouwen van een merk aan bod. Van het fundament en de strategie tot de marketingcommunicatietools. Dat complete plaatje is essentieel. Je wilt immers toch ook geen huis zonder keuken? En je hebt het liefst toch ook de mensen in huis waar je een klik mee hebt?

CommunicatieHuis model

HET COMMUNICATIEHUIS

Het CommunicatieHuis is een marketingmodel in de vorm van een huis. Alle bouwstenen, van fundament tot en met de zolderkamer, komen aan bod. Door alle bouwstenen in te vullen maak je van je merk een thuis, waar jouw klanten zich welkom zullen voelen. Het vormt de basis van ieder traject zodat we ons concentreren op die ruimtes die écht aangepakt moeten worden. Wil je het zelf eerst bekijken? Download het CommunicatieHuis Canvas en ga vandaag nog aan de slag.

CommunicatieHuis canvas

HOE STAAT JOUW MERK ERVOOR?

Met een merktaxatie maken we jouw merkenhuis in een paar uur inzichtelijk. Met slimme vragen bepalen we of elke kamer in je CommunicatieHuis is ingericht en of je merk gebouwd is op een stevig fundament. Binnen een week ontvang je een overzicht met wat er wel en niet op orde is binnen je organisatie. Zo weet je precies waar jouw strategie of marketingcommunicatie kan worden aangescherpt of waar een belangrijk onderdeel mist. Een heel goed beginpunt voor de rest van je strategie of om de gaten op te vullen met een gerichte workshop of adviestraject. Zie het als een quickscan van jouw organisatie: ontdek wat je nog meer kunt doen om waarde toe te voegen aan jouw merk!

Nanda Idink - CommunicatieArchitect

TIJD VOOR EEN STEVIG FUNDAMENT

Nieuwbouw, aanbouw of herinrichting – in welke fase zit jouw merk? We ontdekken het samen voordat we gaan bouwen. Zo ga je namelijk precies aan de slag met wat jij wil: alleen datgene dat nodig is om jouw merk sterk(er) neer te zetten. Ben jij klaar om het te ontdekken? Maak een afspraak voor een merktaxatie of neem contact op voor een afspraak. Zo bouwen we samen aan een thuis voor je merk.

Zin om te bouwen?

Blog en cases