EEN THUIS VOOR JE MERK

Geloof jij ook dat in ieder bedrijf, groot of klein, een prachtig merk schuilt waar mensen zich thuis kunnen voelen? Ik wel! En hier wil ik als CommunicatieArchitect aan werken. Een gelukkige klant, een merk dat zich sterk weet neer te zetten en een organisatie waarin de drives door iedereen worden uitgedragen: deze ideale wereld ligt binnen handbereik! En dit is waar De CommunicatieArchitect voor staat. Ontdek of jij je thuisvoelt bij mij.

De CommunicatieArchitect - inspirerende workshops

MOOIE VERBINGINGEN MAKEN

Je thuis voelen, dat willen we toch allemaal? Echt begrijpen waar mensen blij van worden en oprechte interesse tonen. Dat is hét fundament van verrassende en effectieve communicatie. En dat doe je samen, samen met je klanten, partners én medewerkers.

BLIJVEN ONTDEKKEN

Uitdagingen aangaan en meer ontdekken in de wereld. Net iets verder kijken dan gebruikelijk: daar word ik blij van. Door organisaties te triggeren om verschillende kanten te beleven en niet te bang zijn voor het onbekende. Zo ontdek je veel moois tijdens onze reis en dat leidt tot verrassende nieuwe ideeën.

HET BESTE UIT ALLES HALEN

Doelgericht denken en fit blijven, dat is essentieel voor Nanda. En dit geldt natuurlijk ook voor organisaties. Werk gedreven aan je merk en je relaties en zorg voor aantrekkelijke, consistente en transparante communicatie. Dat geeft energie en je krijgt er zo veel voor terug.

De voordelen
Expertise in geïntegreerde marketingcommunicatie en Customer Experience
Ervaring aan bureau- en klantzijde, nationaal en internationaal
B2B en B2C in verschillende segmenten, nadruk op Services & Lifestyle
Internationaal (20 jaar in buitenland gewoond), spreekt 5 talen
Veelzijdig organisatietalent met brede interesses in koken, sport, reizen en goede doelen

WIE IS DE COMMUNICATIEARCHITECT?

Ik ben Nanda Idink. Gedurende mijn hele leven ben ik al internationaal georiënteerd geweest. Vanaf mijn jeugd heb ik in meerdere landen in Europa gewoond, gestudeerd en gewerkt. Mijn werkervaring is breed: van internationale organisaties en reclamebureaus, B2B en B2C, in Nederland en in het buitenland.  Overal zag ik hetzelfde thema terugkomen – denken vanuit de eigen producten en interne processen in plaats van de behoeften van de klant. Dit kon anders en daarom heb ik besloten om in 2014 De CommunicatieArchitect in het leven te roepen.

Samen met jou ga ik op zoek naar het best passende bouwpakket voor jouw ideale communicatiestrategie. Geen dik plan, maar een blauwdruk als fundament om de kansen op gebied van communicatie te ontdekken. Dit kan alleen door je echt in te leven in je klant en hun doelgroep. Samen bouwen we een thuis voor je merk. Bouw je mee?