Waar word ik blij van?

Met De CommunicatieArchitect helpt Nanda bedrijven om een thuis voor hun merk te ontdekken. Een thuis waar medewerkers én klanten zich welkom voelen. Natuurlijk hebben we voor de CommunicatieArchitect ook de 23plusone methode gebruikt om mijn drijfveren te ontdekken. Zo weet je waar ik voor sta en vanuit welke overtuigingen mijn bedrijf zijn oorsprong heeft. Hopelijk herkennen klanten en partners zichzelf in deze merkdriehoek -de brand trinity van De CommunicatieArchitect. Hier staat centraal: op zoek gaan naar ’the (un)comfortzone’, mooie verbindingen maken en fit en energiek blijven door het beste uit jezelf en anderen halen. Met als purpose:  Ontdek je thuis.

Met 23plusone ontdek je samen met medewerkers en klanten wat de gezamenlijke drijfveren zijn. Dit vormt de basis voor een sterk merk – waar het binnenmerk gevormd wordt door iedereen in de organisatie en écht gevoeld wordt door de klanten erbuiten. Zo wordt een merk een thuis voor alle betrokkenen – met de brand trinity als basis. Ontdek of jij je thuis voelt bij De CommunicatieArchitect.

Wil je ook jouw drijfveren ontdekken?

Ervaar wat 23plusone voor jou kan doen!

Nanda werkt samen met een grote diversiteit aan organisaties om op zoek te gaan naar de gezamenlijke drijfveren die organisaties verbinden met medewerkers en klanten. De energie en de gesprekken die loskomen tijdens deze sessies zijn ongelooflijk. Communiceren vanuit je drijfveren levert échte marketing op. Wil je dit zelf ervaren? Neem contact op voor een introductie over 23plusone, de basis van alle trajecten, groot of klein.

Contact-Purpose