Identity Home Game met logo

LET'S BUILD YOUR BRAND

IDENTITY HOME GAME

Ben jij een (startende) ondernemer? En stel jij jezelf de volgende vragen: hoe kan ik me onderscheiden in de markt? Hoe zet ik mijn bedrijf “op de kaart”? Hoe kan ik goede keuzes maken en daarmee kosten besparen? Dan is deze game voor jou!

Groep mensen die het Identity Home Game spelen

SAMEN AAN DE SLAG

Ben jij een energieke ondernemer die graag snel vooruit wil, of neem je juist de tijd om een stevige fundering te leggen? Jouw keuzes bepalen de stabiliteit van jouw merkhuis én jouw merkverhaal. Deze game geeft je een interactieve tour door het CommunicatieHuis model. Stap voor stap verzamel je tools en ideeën om een onderscheidend merk neer te zetten, een merk waar jouw doelgroep zich écht thuis voelt. Een kick-start voor jouw unieke merkverhaal!

De voordelen
Versnel je groei met een gefundeerde start van je merk
Krijg vele workshops in 1 sessie voor €495,- incl. BTW
Netwerk met gelijkgestemde ondernemers en ontvang feedback (max. 8 deelnemers)
Ervaar hoe effectief en interactief spelenderwijs leren is
Vertrek met actiegerichte inzichten, geen saaie checklijsten

SPELENDERWIJS BOUWEN AAN JE MERK

Tijdens de Identity Home Game draait het niet alleen om het bouwen van een huis, maar ook om het neerzetten van een sterk merk: zoals iedere ondernemer weet, hier komt erg veel bij kijken. Voordat je gaat bouwen, moet je eerst je fundament neerzetten gebaseerd op jouw drijfveren, inzicht krijgen in jouw ideale doelgroep en wie je in huis wilt hebben en natuurlijk werken met een strategische blauwdruk. Door middel van verschillende werkvormen ontdek je wat voor ondernemer jij bent en hoe je jouw merkhuis kan vormgeven. En je overlegt met andere ondernemers zodat je directe feedback krijgt op jouw ideeën. Interactief, leerzaam en speels!

AGENDA

De Identity Home Game wordt regelmatig gespeeld in het hartje van Utrecht in de unieke locatie Oudegracht aan de Werf. Speel mee met andere ondernemers, boek je plaats aan de speltafel en laten we verder bouwen aan jouw merk!

Nanda Idink met 23plusone
BOUW JE MEE?

Wil je snel stappen maken in een korte tijd? En een leuke en constructieve ochtend of middag hebben samen met andere (startende) ondernemers? Kijk dan wanneer de Identity Home Game weer gespeeld wordt in Utrecht. Ben jij klaar om samen te bouwen aan een stevig huis voor jouw merk? Meld je dan aan of neem contact  op om een passende datum te vinden.

Vertel me meer!