LATEN WE SAMEN EEN STERK MERK BOUWEN

Wat maakt nou dat je bij het ene merk je thuis voelt, en bij het andere niet? Dat heeft alles te maken met communicatie en merkbeleving. Ik geloof dat er in ieder bedrijf, groot of klein, een prachtig merk schuilt waar mensen zich thuis kunnen voelen. 

 

Merken bouwen, daar word ik blij van en dat is wat ik ook doe. Als CommunicatieArchitect help ik (internationale) organisaties met een marketingcommunicatie-strategie die staat als een huis. Samen met jou bouw ik een communicatiehuis met een stevig fundament en de best passende communicatiebouwstenen om jouw doelgroep te bereiken en te activeren.

Globale merken lokaal relevant maken, daar zit mijn kracht. Hoe ik dat doe? Door goed te luisteren, handige tools in te zetten en samen te werken met de juiste partners. Ik lever een geïntegreerde aanpak, van strategie tot en met implementatie. Op maat, persoonlijk en efficiënt. Zo kan jij je focussen op de business, omdat je weet dat je marketingcommunicatie op orde is.

 

Werk je bij een internationaal B2C bedrijf in Nederland en heb je tijdelijke ondersteuning nodig? Of heb je plannen uit te breiden naar het buitenland? Laten we elkaar dan ontmoeten voor een vrijblijvend gesprek. 

Blauwdruk van strategie t/m uitvoering

Sterke merken hebben een duidelijke focus en een consistente aanpak. En ieder merk is anders. Het CommunicatieHuis Canvas helpt hierbij.

Hoe maak je een sterk merk sterker?

Chrysal International heeft haar CommunicatieHuis opnieuw opgebouwd: steen voor steen, van missie en visie tot een nieuwe positionering en branding. Met als eindresultaat: een moderne uitstraling en een compleet nieuwe, meertalige website. Lees verder

SOCIAL MEDIA

Volg mij op twitter, youtube of link met mij voor de laatste informatie en referenties.

REFERENTIES OP LINKEDIN

Copyright ©2017 De CommunicatieArchitect. All rights reserved. Webdesign by Antum Websites