LATEN WE SAMEN EEN STERK MERK BOUWEN

De CommunicatieArchitect biedt marketingcommunicatieadvies voor (internationale) organisaties die verder willen bouwen aan hun merk. Ik geloof dat een sterk merk moet staan als een huis: met een stevige basis en de best passende communicatiebouwstenen om de doelgroep te bereiken en te activeren.

 

Globale merken lokaal relevant maken, daar zit mijn kracht. Hierbij spelen cultuur en communicatie een essentiële rol. Samen met jou bouw ik een communicatiehuis dat echt past bij jouw organisatie en waar jouw klanten zich thuis voelen.

 

Door goed te luisteren, handige tools in te zetten en samen te werken met de juiste partners, lever ik een geïntegreerde aanpak, van strategie tot en met de implementatie. Op maat, persoonlijk en efficiënt. Zo kan jij je focussen op de business, omdat je weet dat je marketingcommunicatie op orde is.

 

Werk je bij een internationaal B2C bedrijf in Nederland en heb je tijdelijke ondersteuning nodig? Of heb je plannen uit te breiden naar het buitenland? Laten we elkaar dan ontmoeten voor een vrijblijvend gesprek. 

Hoe maak je een sterk merk sterker?

 

Door het Chrysal CommunicatieHuis opnieuw te bouwen: steen voor steen, van missie en visie tot een nieuwe positionering en branding. Met als eindresultaat: een moderne, interactieve website.

Lees hier meer 

SOCIAL MEDIA

Volg mij op twitter, youtube of link met mij voor de laatste informatie en referenties.

REFERENTIES OP LINKEDIN

Copyright ©2016 De CommunicatieArchitect. All rights reserved. Webdesign by Antum Websites