Ontdek hoe jouw merk ervoor staat

Je huidige marketingstrategie staat misschien al best stevig, maar er kunnen vast nog bepaalde elementen worden aangescherpt. Misschien heb je een hele kamer overgeslagen die in het CommunicatieHuis Canvas staat afgebeeld. Tijd voor een merktaxatie: een quickscan voor jouw merk!

CommunicatieHuis - marketingmodel

De taxatie voor jouw merk

Het CommunicatieHuis vormt de basis van ieder traject om je marketingcommunicatie strategie goed in te richten. Het is vormgegeven als een daadwerkelijk huis in een omgeving, gebouwd op een stevig fundament, met diverse woonlagen en bouwstenen. Het is een leuk en werkbaar model om snel inzichtelijk te maken welke kamers van jouw merkenhuis écht aangepakt moeten worden. Hiermee bouw je een strategie op vanaf de grond, zonder dat er belangrijker stappen worden overgeslagen.

De voordelen
Snel inzicht in de status van jouw merkstrategie
Investering van €375,- en een paar uur van jouw tijd
Advies: werk alleen aan dat wat echt nodig is

Verder bouwen op een sterke basis

Met een merktaxatie maken we jouw merkenhuis in een paar uur inzichtelijk. Met slimme vragen bepalen we of je elke kamer in je CommunicatieHuis hebt ingericht en of je merk gestoeld is op emotionele drijfveren.

Binnen een week ontvang je een overzicht met wat er wel en niet op orde is binnen je organisatie. Zo weet je precies waar bepaalde kamers kunnen worden aangescherpt of waar een inrichting compleet mist. Een heel goed beginpunt voor de rest van je strategie of om de gaten op te vullen met een gerichte workshop of adviestraject. Zie het als een quickscan van jouw organisatie: ontdek wat je nog meer kunt doen om waarde toe te voegen aan jouw merk! Gaan we hierna samen verder bouwen? Dan vervallen de kosten van deze merktaxatie en gaan we doelgericht aan de slag met het neerzetten van een compleet thuis voor je merk!