Projectmanagement

Om resultaat te boeken moet je in actie komen. Maar welke activiteiten zijn er op de korte en welke op de lange termijn nodig? En hoe meten we wanneer een actie succesvol is geweest? Met gedegen communicatie- of projectmanagement bereik je zeker je gestelde doelen.

Wat extra hulp nodig?

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

Heb je tijdelijke versterking nodig op gebied van branding of marketingcommunicatie, of wil je je huidige marketingcommunicatie professionaliseren? Als CommunicatieArchitect biedt Nanda op maat oplossingen met een persoonlijke aanpak, op projectbasis of ad interim.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij projecten?

Is jouw organisatie veel gegroeid en heb je tijdelijk hulp nodig? Loopt er een groot project, maar is communicatie een taakje erbij van een paar collega’s of ben je het overzicht kwijt? Ook een uitdagend project kan de reden zijn om tijdelijk wat extra ervaring binnen te halen. Schakel dan Nanda in voor tijdelijke versterking van de communicatieafdeling, projectmanagement of het samenbrengen van specialistische partijen. Of om juist zo’n afdeling op te zetten. Ik denk graag met je mee en manage elk communicatieproject tot in de puntjes.

Bureau pitches begeleiden

De keuze van het juiste communicatie-, internet- of reclamebureau is een ingewikkeld proces. Het werk dat ze voor een ander gemaakt hebben geeft weliswaar een aardige indicatie van hun kwaliteiten maar zegt nog helemaal niets over hun mogelijke werk voor jou. Vanuit mijn ervaring aan zowel klant- als bureauzijde kan ik helpen je appels met appels te vergelijken en daarmee de keuze in goede banen te leiden. Van het opstellen van de juiste briefing en de eerste kennismaking tot de uiteindelijke selectie op basis van de gemaakte voorstellen.

Blog en cases