CommunicatieArchitect - diensten in huis

De juiste diensten voor blije klanten

Zoek je slim advies, wil je zelf aan de slag of pak je het groots aan en zoek je iemand die je verder helpt om jouw ambities waar te maken? Met deze diensten vind je altijd een op maat aanpak die past bij jouw organisatie. Je hoeft namelijk niet een heel nieuw huis te bouwen om een thuis voor je merk te vinden!

Ontdek je purpose en leer hoe jij je doelgroep effectiever bereikt
Leer beter begrijpen wat jouw medewerkers en klanten bewegen
Professionaliseer jouw marketingcommunicatie in een groeiende organisatie
Zet extra expertise in bij dat ene uitdagende marketingcommunicatieproject

Toon meer
De CommunicatieArchitect - adviesgesprek

Strategie & Advies

Een huis is pas solide wanneer het fundament stevig is. Daarmee ben je bestand tegen onstuimige externe factoren of bij verbouwingen in het huis. Hetzelfde geldt voor het fundament van je communicatiestrategie. Is die bij jou op orde?

De CommunicatieArchitect - inspirerende workshops

Workshops & Training

Wil je een bepaald thema aanpakken en zoek je nog inspiratie? Bijvoorbeeld om je kernwaarden te definiëren of om je purpose aan te aanscherpen? Bekijk het aanbod van workshops, inspiratiesessies en trainingen, altijd op maat gemaakt voor jouw organisatie!

De CommunicatieArchitect - quickscan

Een taxatie van je merk

Je huidige marketingstrategie staat misschien al best stevig, maar er kunnen vast nog bepaalde elementen worden aangescherpt. Misschien heb je een hele kamer overgeslagen die in het CommunicatieHuis Canvas staat afgebeeld. Tijd voor een quickscan!

De CommunicatieArchitect - Nanda Idink

Projectmanagement

Om resultaat te boeken moet je in actie komen. Maar welke activiteiten zijn er op de korte en welke op de lange termijn nodig? En hoe meten we wanneer een actie succesvol is geweest? Met gedegen communicatie- of projectmanagement bereik je zeker je gestelde doelen. Op project basis of ad interim.

Een huis bouw je niet alleen

Als CommunicatieArchitect werk ik niet alleen. Een heel ontwikkelteam staat voor je klaar. Met een breed netwerk aan creatieven, webbouwers, fotografen en digitale experts zetten we ons in voor jouw organisatie. Verder partnert De CommunicatieArchitect met experts op het gebied van Digital Marketing, Customer Experience, Customer Journey mapping en 23plusone voor workshops en trainingen.

23PlusOne Emotive Branding
De CommunicatieArchitect werkt met de 23plusone emotive branding methode om de gezamenlijke drijfveren die organisaties verbinden met medewerkers en klanten te ontdekken. Dit is het fundament voor al onze diensten.
Ontdek 23plusone
Novacom Digital Agency
Novacom is een B2B digitaal en customer experience marketingbureau, gevestigd in de UK. De CommunicatieArchitect is de lokale Client Services Manager a.i. voor internationale klanten van Novacom die werken vanuit Nederland.
Beleef Novacom
The Customer Experience Game
The Customer Experience Game is ontwikkeld om klantgerichtheid in organisaties te laten leven. Een workshop samen met De CommunicatieArchitect geeft inzicht in het gezamenlijke begrip van klantbeleving en de kernwaarden van een organisatie.
Speel The CX Game
BR-ND Emotive transformers
Tijd voor transitie. Mens voor mens. Merk per merk. BR-ND maakt zich hard dat merken gaan bijdragen aan het geluk van alle mensen. BR-ND heeft de methode 23plusone ontwikkeld en is voorvechter van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.
Bezoek BR-ND
Incademy – marketing trainingen
Incademy is opgericht door 5 enthousiaste zelfstandig ondernemers. Wij houden van eerlijke, mooie en goed presterende merken en organisaties die groeien en bloeien. Wij bieden de leergang 'Marketing doe je zo!' voor MKB-ers die de regie willen over hun eigen marketing.
Word je blij van groei?

Blog en cases