Thuis bij De CommunicatieArchitect

De CommunicatieArchitect is in 2014 gestart door Nanda Idink. Het is mijn passie om bedrijven te begeleiden zodat zij zich beter kunnen profileren. De beste metafoor om dit proces in kaart te brengen is vanuit een huis, omdat ook deze vanaf het fundament moet worden opgebouwd. Mijn rol als communicatiearchitect is om de bouw te begeleiden, de juiste volgorde te bepalen en om de juiste vragen te stellen om tot een solide constructie te komen. Vanuit deze gedachte heb ik het CommunicatieHuis Canvas ontwikkeld, dat als blauwdruk voor je marketingcommunicatie gebruikt kan worden.

Om mijn purpose als CommunicatieArchitect te bepalen, heb ik de 23plusone methode gebruikt. Zo weet je waar ik voor sta en vanuit welke overtuigingen mijn bedrijf zijn oorsprong heeft. Het doel is dat mijn klanten zichzelf herkennen in mijn waarden waardoor ze sneller een connectie voelen. Mijn brand trinity staat hier. In het kort zijn mijn drives: zoeken naar 'the (un)comfortzone', laten (er)varen en fit en energiek blijven door het beste uit jezelf en anderen halen. Mijn purpose is Ontdek je thuis.

Mijn DNA

Doelgroepgericht denken en consistentie zitten in mijn DNA: dit is wat mij betreft hét fundament van verrassende en effectieve communicatie. Daarnaast staat samenwerken bij mij centraal, want de mooiste ideeën ontwikkel je niet alleen. En ik hou van uitdagingen, want zo ontdek je meer in de wereld. Net iets verder kijken dan gebruikelijk: dat heb ik in huis. De optimale communicatieaanpak heeft wat mij betreft de juiste balans tussen strategie en uitvoering. Deze combinatie bied ik dan ook aan: campagnes van begin tot eind ontwikkelen en implementeren. Net als een architect begin ik bij de basis met een duidelijk pakket aan eisen. Hierna kijken we naar alle onderdelen van het gewenste communicatiehuis, voordat we gaan bouwen. Uiteindelijk staat er een huis dat past bij jouw merk, een huis waar je klant zich ook thuis voelt. Want thuis voelen, dat willen we toch allemaal?

Mijn ambitie

Gedurende mijn hele leven ben ik al internationaal georiënteerd geweest. Vanaf mijn jeugd heb ik in meerdere landen in Europa gewoond, gestudeerd en gewerkt. Later heb ik ook in mijn werkende leven veel ervaring opgedaan in internationale organisaties en lokale reclamebureaus. Omdat ik overal hetzelfde thema zag terugkomen – denken vanuit de eigen producten en interne processen in plaats van de behoeften van de klant – heb ik besloten om De CommunicatieArchitect in het leven te roepen. Veel organisaties kunnen zich namelijk beter profileren wanneer ze zich richten op de wensen van de klant en hun tevredenheid bovenaan zetten. Een gelukkige klant, een merk dat zich sterk weet neer te zetten en een organisatie waarin de drives door iedereen worden uitgedragen: ik vind dat deze ideale wereld binnen handbereik ligt - en daar werk ik graag aan mee.

Wat anderen over mij zeggen:

“Zij is een echte communicatieprofessional met een zeer consumentgerichte focus. Daarnaast is haar passie en gedrevenheid voor het vak opvallend en is daarbij ook nog eens een hele fijne collega om mee te werken.” 

 

“Nanda is een echte merkenbouwer, ze is een enorm gedreven professional die zich voor elk project maximaal inzet.”

 

“Behalve gedreven en ambitieus is Nanda zeer betrokken en snapt zij wat de klant wil. Kortom: een fijne partner om mee samen te werken!” 

 

“Ze heeft een pro-actieve houding, werkt zeer accuraat en heeft een sterke en gefundeerde mening maar staat zeker ook open voor andere meningen, mits goed onderbouwd.” 

Volg De CommunicatieArchitect op SOCIAL MEDIA VOOR MEER INFORMATIE EN REFERENTIES
 

Copyright ©2019 De CommunicatieArchitect. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum