Een sterk merk staat als een huis

Het neerzetten van een merk is één ding, maar een sterk merk bouwen dat voelt als thuis is een grote volgende stap. Om je klanten te blijven boeien, verrassen en prikkelen is een marketingcommunicatie strategie nodig die op vele verschillende fronten tegelijk acteert. Dit is waar De CommunicatieArchitect in excelleert. Samen met alle betrokkenen in jouw organisatie, zet ik een merk neer dat staat als een huis, door te werken aan een merkpositionering die uitdraagt wat je organisatie in de kern behelst. Je klanten herkennen zich in jouw drives, voelen zich thuis en zullen vaker terugkomen.


Denk eens aan grote namen als Apple, bol.com en IKEA. Je herkent de logo’s uit duizenden en je weet precies wat je kan verwachten wanneer je hun website of de winkel bezoekt. Kijk nu eens naar de organisatie waar jij voor werkt. Hoe herkenbaar is het merk en op welke manier weten jullie je te onderscheiden van de concurrenten? Bieden jullie producten of diensten voor een schappelijke prijs aan of gaan jullie een stap verder in de klantbeleving?

 

Ook jij kan een ijzersterk merk neerzetten waar je klanten zich thuis bij voelen. Zeker met de aanpak van De CommunicatieArchitect.

Doe een merktaxatie!

Hoe lang is het geleden dat je jouw communicatiestrategie goed onder de loep hebt genomen? Misschien is jouw merk of de markt veranderd waardoor je huidige principes wat verouderd zijn. Met de Merktaxatie voer ik een quickscan uit waar een duidelijk en concreet advies uitkomt voor verbeteringen in jouw marketingcommunicatie.

 

Vraag nu de merktaxatie aan!

Volg De CommunicatieArchitect op SOCIAL MEDIA VOOR MEER INFORMATIE EN REFERENTIES
 

Copyright ©2019 De CommunicatieArchitect. All rights reserved. Webdesign by Antum Websites