CommunicatieHuis Marketing Model

Een blauwdruk voor je merk

De basis van mijn aanpak als CommunicatieArchitect is het CommunicatieHuis Canvas. Hierin komen alle aspecten voor het bouwen van een merk aan bod. Van het fundament en de strategie tot de marketingcommunicatietools. Dat complete plaatje is essentieel. Je wilt immers toch ook geen huis zonder keuken? En je hebt het liefst toch ook de mensen in huis waar je een klik mee hebt?

Toon meer

Hoe staat jouw merk ervoor?

Aan de hand van het CommunicatieHuis kun je jouw communicatiestrategie goed inrichten. Het is een leuk en werkbaar marketingcommunicatiemodel om een sterk merk mee te bouwen. Het vormt de basis van ieder traject zodat we ons concentreren op die ruimtes die écht aangepakt moeten worden. Vormgegeven als een daadwerkelijk huis met een fundament, omgeving, woonlagen en verschillende vertrekken. Hiermee bouw je een strategie op vanaf de grond, zonder dat er belangrijker stappen worden overgeslagen.

CommunicatieHuis Canvas sessie

Klaar om te bouwen?

Het CommunicatieHuis Canvas is de perfecte begeleiding van een interne of externe strategie- of brainstormsessie. Door je steeds te focussen op een ander vertrek, bouw je voort op de kennis die je eerder in het huis hebt opgedaan en de keuzes die daarin zijn gemaakt. Wil je het zelf eerst proberen? Download het CommunicatieHuis Canvas en ga vandaag nog aan de slag.

Nanda Idink - CommunicatieArchitect

Van fundament tot een stevig huis?

NEEM CONTACT OP

Nieuwbouw, aanbouw of herinrichting – in welke fase zit jouw merk? We ontdekken het samen voordat we gaan bouwen. Zo ga je namelijk precies aan de slag met wat jij wil: alleen datgene dat nodig is om jouw merk sterk(er) neer te zetten. Ben jij klaar om het te ontdekken? Maak een afspraak voor de Quickscan en ontvang de eerste blauwdruk voor jouw merk.

Zullen we eens naar jouw merk kijken?

Blog en cases