De CommunicatieArchitect - gereedschap

Om te bouwen heb je tools nodig

Laten we samen op zoek gaan naar het best passende aanpak voor jouw communicatiestrategie. Om hiermee te helpen, maakt Nanda gebruik van verschillende tools. Deze zijn vaak afhankelijk van de behoeften van jouw organisatie of de fase waarin jouw organisatie zich bevindt.

Ieder traject begint met een 23plusone emotive branding sessie en we gebruiken het CommunicatieHuis Canvas als blauwdruk voor jouw marketingcommunicatiestrategie.

Toon meer

Een blauwdruk voor je merk

Het CommunicatieHuis is een marketingmodel in de vorm van een huis. Alle bouwstenen, van fundament tot en met de zolderkamer, komen aan bod. Zo ontwikkelen we samen de blauwdruk voor je marketingcommunicatie. Door alle bouwstenen in te vullen maak je van je merk een thuis, waar jouw klanten zich welkom zullen voelen.

De CommunicatieArchitect - 23plusone branding

23plusone Emotive Branding

23plusone is een speelse methode om de gezamenlijke drijfveren van jouw organisatie te ontdekken. Juist de verrassende connectie tussen de verschillende emotionele drijfveren vormt de basis voor een sterke positionering. En dit helpt jou om de klantbeleving te verbeteren, zodat je een voorsprong neemt op je concurrenten.

Een huis bouw je niet alleen

Als CommunicatieArchitect werk ik niet alleen. Een heel ontwikkelteam staat voor je klaar. Met een breed netwerk aan creatieven, webbouwers, fotografen en digitale experts zetten we ons in voor jouw organisatie. Verder partnert De CommunicatieArchitect met experts op het gebied van Digital Marketing, Customer Experience, Customer Journey mapping en 23plusone voor workshops en trainingen.

23plusone Emotive Branding
De CommunicatieArchitect werkt met de 23plusone emotive branding methode om de gezamenlijke drijfveren die organisaties verbinden met medewerkers en klanten te ontdekken. Dit is het fundament voor al onze diensten.
Ontdek 23plusone
Novacom Digital Agency
Novacom is een B2B digitaal en customer experience marketingbureau, gevestigd in de UK. De CommunicatieArchitect is de lokale Client Services Manager a.i. voor internationale klanten van Novacom die werken vanuit Nederland.
Beleef Novacom
The Customer Experience Game
The Customer Experience Game is ontwikkeld om klantgerichtheid in organisaties te laten leven. Een workshop samen met De CommunicatieArchitect geeft inzicht in het gezamenlijke begrip van klantbeleving en de kernwaarden van een organisatie.
Speel the CX game
BR-ND Emotive transformers
Tijd voor transitie. Mens voor mens. Merk per merk. BR-ND maakt zich hard dat merken gaan bijdragen aan het geluk van alle mensen. BR-ND heeft de methode 23plusone ontwikkeld en is voorvechter van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.
Bezoek BR-ND
Incademy – marketing trainingen
Incademy is opgericht door 5 enthousiaste zelfstandig ondernemers. Wij houden van eerlijke, mooie en goed presterende merken en organisaties die groeien en bloeien. Wij bieden de leergang 'Marketing doe je zo!' voor MKB-ers die de regie willen over hun eigen marketing.
Word je blij van groei?

Blog en cases