DE MERKTAXATIE

Het neerzetten van een sterk merk is één ding, maar een merk opbouwen dat staat als een huis en voor je klanten herkenbaar is en voelt als een thuis is een grote volgende stap. Om hen te blijven boeien, verrassen en prikkelen is een strategie nodig die op vele verschillende fronten tegelijk acteert. 

EEN MERK NEERZETTEN IS EEN CONTINU PROCES

De kans bestaat dat je huidige marketingstrategie best wel stevig staat, maar mogelijk kunnen bepaalde elementen worden aangescherpt. Misschien heb je een hele kamer overgeslagen die wel in het CommunicatieHuis Canvas staat afgebeeld. Gelukkig kan je dan altijd ‘aanbouwen’. Door de opgedane kennis vanuit de andere vertrekken als basis te nemen, kan je invulling geven aan de onbekende kamer en zo je huis nog meer body geven. Want hoe sterker je basis, hoe meer je erop kunt bouwen!

 

Het kan ook zijn dat het nodig is om weer van een afstandje naar je inrichting te kijken. In beide gevallen biedt de Merktaxatie uitkomst. Door deze quickscan uit te voeren, weet je precies waar bepaalde kamers kunnen worden aangescherpt of waar een inrichting compleet mist. Het is een heel goed beginpunt voor de rest van je strategie of om juist de gaten op te vullen.

WAT HOUDT DE MERKTAXATIE IN?

Door slimme vragen te stellen, bepaal ik of je elke kamer in je CommunicatieHuis hebt ingericht en of je merk gestoeld is op drives vanuit het 23plusone principe. Binnen een week lever ik een quickscan overzicht met daarin aangegeven wat duidelijk al in orde is binnen je organisatie, maar ook waar nog hulp bij nodig is. 
Het uitvoeren van een Merktaxatie kost slechts €450,- en neemt een halve dag van jouw tijd in beslag. Wanneer je De CommunicatieArchitect inschakelt voor de rest van het traject, vervallen de kosten van de Merktaxatie en gaan we aan de slag met het neerzetten van een compleet thuis voor je merk!

Volg De CommunicatieArchitect op SOCIAL MEDIA VOOR MEER INFORMATIE EN REFERENTIES
 

Copyright ©2019 De CommunicatieArchitect. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum