Aanpak

Het CommunicatieHuis Canvas is ontwikkeld door De CommunicatieArchitect om organisaties te helpen met het inrichten van hun communicatiestrategie. Wanneer de blauwdruk van het CommunicatieHuis ingevuld is, kunnen we samen verder werken aan een thuis voor jouw merk. Klik op een woonlaag in het CommunicatieHuis om meer te weten te komen over wat De CommunicatieArchitect voor jouw organisatie kan doen.

DE BASIS VOOR JE MERK

Alle essentiële bouwstenen van je marketingcommunicatie komen terug in de basis: hierin bepaal je wat je interne drijfveren zijn en hoe deze zich naar buiten toe vertalen. Het is natuurlijk wel handig om verder te kijken wat er speelt in jouw omgeving.

 

  • Markt + TrendsOntdek hoe jouw huis beste tot zijn recht komt door een omgevingsanalyse. Wie zijn jouw concurrenten en welke trends bepalen jouw markt en houden jouw doelgroep bezig?
  • Missie + Visie: Laat zien wie je bent en waar je voor staat.
  • Emotionele drijfveren + Purpose: Met 23plusone bepalen we de emotionele drijfveren die jouw organisatie menselijk en relevant maken.

VAN POSITIONERING TOT HET BOUWEN

Na het vaststellen van je interne waarden, verdiep je je hier in de behoeften van je klanten. Daarna is het zaak om je binnenmerk naar buiten toe uit te dragen. Tijd om de daden bij de woorden te voegen!

 

  • Doelgroep + WaardepositieLeer je doelgroep kennen en geef ze de Customer Experience die ze verdienen. Je hebt het product of dienst, de klant een behoefte. Maak de juiste match!
  • Doelstellingen + Middelen en MediaSlim doelen formuleren is succes garanderen. En bepaal daarna de benodigde middelen om doelen te bereiken.
  • ActiviteitenAls alle plannen zijn gemaakt, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken.

 

 

Volg De CommunicatieArchitect op SOCIAL MEDIA VOOR MEER INFORMATIE EN REFERENTIES
 

Copyright ©2019 De CommunicatieArchitect. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum